„PRO INDUSTRY“ d.o.o. Novi Sad je firma specijalizovana za izvođenje visinskih, podvodnih, hidrotehničkih i hidrograđevinskih radova.

„PRO INDUSTRY“ d.o.o. nudi širok raspon radova: snimanja stanja objekata, hidrografije dna, geodetska podvodna snimanja, topografije, pretrage terena, sanacije, gradnje objekata i konstrukcija na vodi, pod vodom, u hazardnom ili nepristupacnom prostoru, hidrograđevinski radovi, podvodna čišćenja, završni gradjevinski i sanacioni radovi na svim vrstama industrijskih, trgovačko-poslovnih i stambenih objekata, kao i spomenika kultre, čišćenje i zaštita, montažno-demontažni radovi i čišćenje klima-ventilacionih sistema.

Sertifikati: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001

ISO 9001

iso_9001_t

ISO 14001

iso_9001_t

ISO 18001

iso_18001_t
Firma je opremljena isključivo profesionalnom opremom za izvođenje visinskih, podvodnih i hidrograđevinskih radova na teškim i nepristupačnim mestima.

Načinom rada, odabirom opreme i materijala renomiranih svetskih proizvođača i ozbiljnim pristupom poslu, firma „PRO INDUSTRY“ d.o.o. je ostvarila zavidne rezultate i stekla poverenje poslovnih partnera vodećih kompanija.

Firma „PRO INDUSTRY“ d.o.o. je bazirana na bezbednosti i kvalitetu, sto su smernice ka uspehu i profesionalizmu.