Usluge podvodnih i hidrotehničkih radova

„PRO INDUSTY“ d.o.o. je firma koja je specijalizovana za izvodjenje podvodnih, hidrotehnickih i hidrograđevinskih radova, sa ciljem pružanja i razvijanja profesionalnih ronilačkih usluga.

„PRO INDUSTY“ d.o.o. izvodi radove snimanja stanja, pretrage terena, hidrografskih i geodetskih merenja, topografije, batimetrije, elektronske tahimetrije, sanacije, gradnje objekata i konstrukcija na vodi, pod vodom, u hazadnom ili nepristupacnom prostoru.

Firma „PRO INDUSTY“ d.o.o. je do sada izvela na stotine kilometara snimljenih podmorskih instalacija, razne inspekcije i video nadzor, na desetine sveobuhvatnih tehničkih i video dokumentacija, izveštaja i elaborata.
Pošto su podvodni radovi i ronilačke operacije vrlo složene i skupe aktivnosti, zbog poznatih fizičkih i fizioloških ograničenja ljudskog tela i izloženosti visokom riziku, neophodne su ogromne količine opreme i precizna organizacija koja se primenjuje pri svim ovim aktivnostima.

Kompletna oprema mora zadovoljiti sve sigurnosne zahteve, a istovremeno se roniocu moraju pružiti zadovoljavajući radni uslovi, radi ograničenog vremena boravka pod vodom i ekonomičnosti samog procesa.
Rad u podvodnom okruženju je veoma složen proces, te se zahteva korištenje posebne opreme, kako bi se dobili kvalitetni i upotrebljivi rezultati. Takođe, potrebno je da ronioci budu obučeni i poseduju odgovarajuće certifikate i veliko iskustvo pri radu s odgovarajućom opremom.

Firma „PRO INDUSTY“ d.o.o. je u mogućnosti da Vam ponuditi od pojedinačnih usluga i radova sve do ukupnih tehničkih rešenja – od malih poslova do najzahtijevnijih projekata. U saradnji sa partnerima može ispuniti i najsloženije zahteve klijenata – sigurno, bezbedno, ekonomično, brzo i fleksibilno.

„PRO INDUSTY“ d.o.o. razvija tehnologiju pružanja podvodnih usluga svojom profesionalnoscu, tehnickom opremljenoscu i kvalitetnim kadrom zadovoljiti sve potebe buducih klijenata. Zadovoljni klijenti su jedan od motiva da u buducnosti firma radi još bolje i kvalitetnije.